Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta, se cene na spletni strani spreminjajo pogosto in hitro. Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Cene so predstavljene kot redne in spletne. Redne cene so tiste, ki jih določi založnik. Spletna cena pa je cena, ki velja za nakup v spletni knjigarni ob 100 % plačilu z gotovino oz. plačilu predračuna z nakazilom na TRR. Spletna cena velja za vse registrirane uporabnike. Spletne cene so odvisne od statusa, ki ga ima kupec v knjigarni. Seznam splošnih popustov je objavljen spodaj. Na določene knjige pa imajo nekateri kupci občasno dodatne popuste. Cena z dodatnim popustom se uporabniku prikaže ob prijavi v sistem. V nasprotnem primeru je prikazana običajna spletna cena, ki velja pri prvem nakupu. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.

Kljub naporu, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru oz. v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka dalje so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

 

POŠTNINA

V spletni knjigarni dostavljamo blago preko Pošte Slovenije. Dostavo zaračunavamo po njihovem ceniku in sicer po sledeči tabeli:

Naročilo Poštnina 
do 35 € 4,48 €
nad 35,00 € brezplačno
   

Pri vsakem naročilu po povzetju Pošta Slovenije zaračuna dodatnih 1,14 € za prenos sredstev.